DMW's Youtube Channel

Game changer Standek is serious, strong and humble. Coming from a family of seven, he is the first born. Everyone in the family...

An infusion of floating tones, straightforward rhythms and soothing melodies Sharing a lengthy musical history together, Finnish...

/ 0

News

Oinasmaa albumi – Päälle vaan julkaisu 7.10.2016

7th Oct '16

Olipa kerran mies nimeltä Sami Oinasmaa. Eräänä päivänä hän päätti perustaa yhtyeen nimeltä Oinasmaa. Sami halusi tehdä musiikkia kaikella kansalle, ihmisten iloksi ja mielen ravinnoksi. Sanat solisivat, kumpusivat elämästä ja muuttuivat eläviksi.
Niinpä sitten koitti se päivä jolloin Oinasmaan musiikkia julkaistiin ja koko valtakunta pääsi kuulemaan ihmettä.

Koska Oinasmaa oli vaeltanut maita ja mantuja, kulkenut pitkälle vieraissa maissa, kansalle laulanut, vastaantulijoille kitaraansa soittanut – kuin riivattu – ei pystynyt olemaan paikallaan ja hiljaa, oli hän oppinut loihtimaan äänellään ihmisten korviin lumoavaa musiikkia. Mutta kaikkihan me tiedämme, että ei yksin ole kuin yksin, niin oli onni hänelle järjestänyt satumaisen taiturimaiset soittajat matkaan mukaan.

Niin he soittivat yhdessä ja loihtivat toinen toistaan ihanampia lauluja ja lupasivat jatkaa näin, elämänsä loppuun asti.

Sami Oinasmaan elämä loppui 19.8.2015

Taiteilija kun oli, herkkyydessään ja vahvuudessaan oli kuin kaleidoskooppi, kuvioissaan kaunis ja värejä tulvillaan…ei sellaiset pysty elämään pitkään. Onneksi meille jäi musiikki. Se elää.


Albumi: Päälle vaan – julkaistu 7.102016

https://www.levykauppax.fi/artist/oinasmaa/paalle_vaan/

Levynjulkaisubileet 15.10.2016 Kerava Panama Jack

https://www.facebook.com/events/1108336832590385/


Sinkut

Tuuleen tuuleen – julkaistu 31.82015

Koti-ilta – julkaistu 28.9.2016