DMW's Youtube Channel

Game changer Standek is serious, strong and humble. Coming from a family of seven, he is the first born. Everyone in the family...

An infusion of floating tones, straightforward rhythms and soothing melodies Sharing a lengthy musical history together, Finnish...

/ 0

News

Marraskuu

29th Mar '18

Marraskuu julkaisee kolmannen singlensä Sydänkultaa 30.3.2018

Kahden jo aiemmin julkaistun rockimman singlen jälkeen on aika esitellä Marraskuun muita puolia. Alun perin Martin pojan kitaralla leikkimisestä alkunsa saanut Sydänkultaa on kasvanut yhdeksi Marraskuun tärkeimmistä kappaleista. Kappaleen teksti pohtii elämän rajallisuutta hymyssä suin. Jos muut ovat tulkinneet sen syyksi polttaa kynttilää molemmista päistä, Marraskuu tyytyy toteamaan, että moista on turha murehtia ja kannattaa keskittyä mieluummin siihen, mikä elämässä on hyvää ja olla onnellinen siitä; “eikä vaihtaisi päivääkään pois”.

Sydänkultaa julkaisun jälkeen Marraskuu palaa studioon äänittämään lisää materiaalia sekä aktivoituu keikkarintamalla. Lisää julkaisuja on siis luvassa ja niitä odotellessa Marraskuu on nähtävissä keikoilla.

Marraskuu on: Martti Saarinen (laulu ja kitara), Markus Vainio (rummut), Anssi Uusisilta (kitara), Jukkis Saastamoinen (basso) ja Aki Räty (koskettimet ja laulu).

Marraskuun biografia kotisivuilla: https://www.facebook.com/pg/marraskuuband/about/